Byggfirma från Helsingborg byter vår fasad

Hejsan på er

Jag brukar ju skriva om mitt jobb som fotograf och ge lite fototips ibland, men idag handlar inlägget om fasadbyte. Den här veckan har vi nämligen en byggfirma från Helsingborg hemma hos oss. De ska byta fasad på huset då vi kände att det var hög tid att göra det. Vi bestämde också nu att vi ska ha liggande panel istället för stående och jag tror att det kommer bli supersnyggt. Jag hade sett bilder på det och föreslog det för min sambo och han gillade också det. Det kommer bli en blågrå färg istället för den vita som vi har nu, så det kommer ju bli stor skillnad.

Vi hade tur när vi skulle hitta en byggfirma för en vän till oss jobbar på det företaget, så vi tänkte ju direkt på den när vi bestämde oss för att fixa huset. Här i Helsingborg finns väl en hel del olika byggföretag som kan anlitas för renoveringar och sådana här uppdrag, men vi stöttar ju också gärna en byggfirma som vi har personlig koppling till. Nu vet ju också att de är duktiga och bra, annars hade vi valt en annan. Det blir ju ett litet tag nu som huset och tomten är lite halvt kaos med tanke på hantverkare och material men när man vet att det är tillfälligt så går det ju bra. Dessutom känner jag ju enormt stor tacksamhet att vi har möjligheten att göra den här renoveringen, för det kan man ju inte ta för givet.

Jag hoppas vi får en fin sommar med mycket sol och skön värme så man kan bada och njuta. Att bo i Helsingborg nära havet är ju superhärligt när det är varmt och skönt men jag ska vara helt ärlig och säga att jag inte helt förtjust i hur det blåser så mycket och kan bli väldigt kallt på grund av det. Nu får jag önska er en fortsatt fin eftermiddag. Kram på er!