Värnamos bästa rörmokare

Visserligen tycker jag om fotografering, men vissa bilder hade man helst sluppit att ta. Det var rena syndafloden i badrummet på tredje våning efter att ett rör börjat läcka. Det hände när vi var och handlade, och trots att vi bara var borta i en timme kom vi hem och möttes av vatten som läckte genom taket. Min man sprang ner i källaren och stängde av vattnet, och sedan ringde vi direkt till en rörmokare i Värnamo. Under tiden som vi väntade på att denne rörmokare i Värnamo skulle komma tog jag flera bilder för jag tänkte att jag skulle dokumentera vattenläckan för att försäkringsbolaget nog ville se hur det såg ut. Det hade tyvärr blivit en större vattenskada men vi fick bra hjälp och inte minst så täckte hemförsäkringen alla kostnader så det är vi glada över. Vi känner en tacksamhet över att det finns så bra hjälp att få när man vänder sig till företaget AM VS Service & Installation och deras rörmokare i Värnamo, och jag tycker det är bra att få berätta för er om det här företaget så att ni får reda på att de finns. Jag hoppas inte ens att min värsta ovän ska drabbas av en vattenläcka, men en rörmokare hjälper ju till med så ofantligt många fler saker än att byta ut gamla rör, så det är alltid bra för er att veta om att det finns rörmokare i Värnamo som ni kan få hjälp av oavsett vad för slags hjälp inom VVS det är ni behöver hjälp med.